Šport > Nogomet
6 ogledov

Cimerotič: "Motivira me Giggs!"

Žurnal24 main
Mojster preigravanja Sebastjan Cimerotič bo tudi v naslednji sezoni s svojimi triki navduševal ljubljanske navijače. "Sledili bomo programu in v novi sezoni se bom normalno priključil ekipi."
Idealno bi bilo, da se mu oddolžim na pravi način: z dobrimi igrami na Stožicah.
Sebastijan Cimerotič

Podaljšanje pogodbe Olimpije in 35-letnega Ljubljančana – trenutna se izteče poleti – je namreč le še formalnost. "Ko gledam Ryana Giggsa, ki pri 37 letih podpiše novo enoletno pogodbo, je to zame še večji motiv," je za Žurnal24 povedal Cime.

Kmalu o podrobnostih
Kapetan Olimpije je z vodilnimi ljudmi kluba že opravil uvodne pogovore glede nadaljevanja sodelovanja. "Rekli so mi, naj me ne skrbi, da bo vse urejeno. Naj sploh ne razmišljam o drugih možnostih. V kratkem se bomo spet dobili in definirali nekatere podrobnosti v pogodbi," je o trenutnem stanju povedal prvi med enakimi pri zeleno-belih, ki v tej sezoni ne bo več igral.

Vrača se v novi sezoni
"Počakal bom na naslednjo sezono," je razložil Cime, ki od konca novembra zaradi poškodbe tetive ne igra. "Dogovorili smo se s Srdjanom Djordjevićem. On bo skrbel za mojo pripravljenost. Mesec in pol bomo garali vsak dan. Pravijo, da me bodo vrnili v top formo. Sledili bomo programu in v novi sezoni se bom normalno priključil ekipi," se že veseli nekdanji reprezentant, ki mu je novo rehabilitacijsko zasedbo s priznanim atletskim trenerjem Djordjevićem na čelu priskrbel glavni pokrovitelj Olimpije Izet Rastoder. "Idealno bi bilo, da se mu oddolžim na pravi način: z dobrimi igrami na Stožicah," razmišlja Cime.

"Na koncu sem z živci"
Čeprav Sebastjan že več mesecev ne igra, pa diha z ekipo Olimpije. "Na koncu sem z živci. Vedel sem se, kot da igram. Pridem na stadion, grem v slačilnico, grem tudi ob igrišče na ogrevanje. Manjka le tista pika na i," je razložil prulski dribler, ki ga je ob živce dodatno spravljal slab rezultatski niz njegovih soigralcev. "Imeli smo ogromno športne nesreče. Zgrešili smo tisto, kar je nemogoče zgrešiti. Na srečo je še vse odprto. Do konca je še sedem tekem, tako da je tudi tretje mesto še dosegljivo," optimistično v nadaljevanje in zaključek sezone gleda kapetan zmajev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.