Šport > Nogomet
33 ogledov

Cimerotič: "Tamali so največji carji"

Sebastjan Cimerotič bi v soboto utegnil debitirati za FC Ljubljana. (Foto: Saša Žurnal24 main
Sebastjan Cimerotič zanika, da je že končal kariero. Po potrebi bo igral za tretjeligaša FC Ljubljana, s pomočjo katerega začenja nogometno šolo. "Imam krog prijateljev, ki mi pomagajo," pravi Cime.

“Igral bom za Ljubljano, koliko tekem, pa ne vem. Največ pozornosti namreč posvečam nogometni šoli, ki jo na noge spravljava z Markom Elsnerjem,” nam je povedal Sebastjan Cimerotič, ki se že veseli novega projekta v svojem življenju: “Komaj čakam, da začnem svojo šolo, ker so tamali zame največji carji.”

Zurnal24.si je pred meseci prvi poročal, da se Sebastjan Cimerotič seli v FC Ljubljana in načrtuje projekt nogometne šole.

Vse po zastavljeni poti
Postavljanje nogometne šole s Cimetovim imenom je trenutno sicer še v teku. “Nabiramo sredstva, sicer pa se bomo pogovarjali tudi po posameznih šolah z ravnatelji. Seveda je težko, potrebuješ precej pomoči, a imam krog prijateljev, ki jim najbolj verjamem in mi pomagajo. Vse gre dobro, po zastavljeni poti,” zagotavlja nekdanji kapetan Olimpije.

Debi že v soboto
Prvo tekmo v majici Ljubljane bi znal nekdanji reprezentant odigrati v soboto, vendar novim soigralcem najverjetneje ne bo v pomoč na vsaki tekmi.
“V klubu se zdaj dogovarjajo za prijateljsko tekmo z Interblockom v soboto. Če se bodo dogovorili, bom zagotovo igral,” pove Cimerotič in glede svojih načrtov v naslednjih mesecih dodaja: “Kar bom odigral, bom pač odigral in pomagal Ljubljani, če bo imela še možnosti za uvrstitev v drugo ligo. Sem zdrav in treniram vsak dan.”  Tekmovanje v tretji ligi vzhod, katere član je Ljubljana, se bo začelo 19. marca. Šiškarji so po polovici sezone na tretjem mestu, za vodilnim Kalcerjem iz Radomelj pa zaostajajo za pet točk.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.