Šport > Nogomet
17 ogledov

Cimerotič: "Zahovič me je res poklical"

Bo Cime "sveti" Olimpijin dres res zamenjal za vijoličnega? (Foto: Boštjan Tacol Žurnal24 main
Vendarle je dvignil telefon, a je bil Sebastjan Cimerotič zelo nervozen. "Še nikoli nisem bil v takšni situaciji," pravi. Nedvomno, saj mu je Zlatko Zahovič ponudil igranje v Mariboru. Bo zeleno srce utripalo glasneje?

Sebastjan, vas je Zlatko Zahovič res poklical?
Je. Stanje je težko. Pustil mi je, da razmislim, in zdaj je odvisno od mene. Omogočil mi je, da nadaljujem in končam kariero v Mariboru.

Kakšno ponudbo je športni direktor vijoličastih pripravil za vas?

Za zdaj sva se pogovarjala le o tem, ali imam željo igrati za Maribor, o ostalih podrobnostih se bomo pogovarjali kasneje. Sprva se moram odločiti, ali sem sploh za.

Predvidevam, da so pred vami dnevi težkih odločitev.

Gotovo ni lahko, glede na to, kaj sem leta in leta govoril o Green Dragons in da moje srce pripada Olimpiji. Vsi pa vemo, na kakšen način sem se razšel z zeleno-belimi. Vsa čast Zlatku, da me je poklical in mi omogočil, da nadaljujem kariero. Bom videl. V petek bi se moral odločiti …

Se ob prestopu v Maribor bojite odziva skupine Green Dragons?

Normalno, ampak … Ne bom, ne morem, ne vem … Že ves dan sem zmeden. V takšnem položaju se še nisem znašel. Moram prespati.

Dogovarjali ste se tudi s FC Ljubljana, kjer naj bi zaigrali.
Da, z Markom Elsnerjem imava še vedno projekt nogometne šole. To bova peljala naprej. Videti pa moram, kaj se bomo dogovorili z Mariborom.

Torej sta pred vami dve možnosti – FC Ljubljana ali Maribor? Obstaja še kaj tretjega?
Ne, to je to. Ljubljana me zanima predvsem zaradi nogometne šole. Z Elsnerjem pa sva se pogovarjala, da bi za to ekipo odigral tudi kakšno tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.