Šport > Nogomet
22 ogledov

Cipot se vrača v Muro

Cipot Žurnal24 main
Mura je še pred uradnim povratkom v elitni razred slovenskega nogometa začela sestavljati ekipo za naslednjo sezono. V Mursko Soboto se tako vrača nekdanji reprezentant Fabijan Cipot.

Mura 05 še ni dobila uradnega obvestila za nastopanje v 1. slovenski nogometni ligi, navkljub temu pa se pripravlja na ta izziv. Nogometaši Mure bodo pod vodstvom novega trenerja Roberta Pevnika v torek opravili prvi trening, med njimi pa bo tudi nekdanji slovenski reprezentant Fabijan Cipot, ki je prve nogometne korake naredil v Murski Soboti.

Po besedah športnega direktorja Igorja Celca si Mura želi mirno plovbo v prvoligaških vodah. Zaradi tega se želi okrepiti s tremi ali štirimi kakovostnimi igralci, čeravno bodo ogrodje ekipe tvorili nogometaši iz pomurskega bazena in njene nogometne šole.

Lotrič ostaja
Matic Maruško in Simon Pavel se iz Nafte vračata v Fazanerijo, prav tako Cipot, ki je nazadnje igral za velenjski Rudar in v Murski Soboti naredil prve nogometne korake, skupaj z Damjanom Ošlajem pa bo igral v zadnji obrambni vrsti. Ostajata tudi "bisera" domače nogometne šole in mlada reprezentanta Mitja Lotrič in Erik Janža, medtem ko se njun dosedanji klubski in reprezentančni soigralec Žiga Kous zaradi študijskih obveznosti seli v Domžale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.