Šport > Nogomet
6 ogledov

Cissé v priporu

cisse_afp Žurnal24 main
Kar je letos "uspelo" že Stevenu Gerrardu, Ashleyju Colu in ostalim nogometašem na Otoku, je zdaj ponovil še francoski napadalec Djibril Cissé, ki so ga aretirali pred nekim striptiz barom.

V zgodnjih ponedeljkovih urah so pred Diamonds clubom v Newcastlu poklicali policijo. Možje postave so ob prihodu tam našli 27-letnega Francoza Djibrila Cisséja, napadalca lokalnega rivala Sunderlanda, in neko žensko. Po fizičnem naj bi med obema sledil še vroč besedni obračun. Sodeč po informacijah, naj bi se domneven Cisséjev napad zgodil okrog treh zjutraj pred klubom na Grey Streetu. S policijske postaje so sporočili: "27-letni moški je bil aretiran zaradi suma napada okrog treh zjutraj v ponedeljek na ulici Grey Street v Newcastlu. Spuščen je bil ob plačilu varščine, preiskava pa še poteka." Točen naziv dejavnosti omenjenega kluba je sicer 'lap dance club', kar bi lahko prevedli kot klub, kjer zabave željnim moškim dekleta plešejo v naročju – tako imenovani 'lap dance'.

Cissé v Sunderlandu igra kot posojen nogometaš Marseilla. Pred slabimi štirimi leti se je poročil s valižansko frizerko Jude Littler, s katero imata v lasti salon The Pr9ect, prav tako v Newcastlu. Nič čudnega, saj je Cissé znan po tem, da na vsako tekmo pride z drugačno pričesko. Poleg vedno drugačne pričeske je temnopolti napadalec znan tudi po svojih številnih tetovažah, ki jih ima okoli štirideset, posvečene pa so njegovi ženi in trem otrokom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.