Šport > Nogomet
12 ogledov

City bi Robinha nazaj iz Santosa

Robinho je v Santosu srečen. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Robinho bi se utegnil vrniti v Manchester City s posoje v Santosu, čeprav si igralec nadvse želi ostati v Braziliji, kjer ima na voljo plažne radosti namesto manchestrskega dežja.
Seveda ni nujno, da bi Robinho še naprej dejansko nastopal za City. Že pred tednom so se pojavile informacije, da se zanj zanima Valencia. Iz Anglije pa prihajajo namigi, da naj bi Brazilca poslali v Inter v zameno za Maria Balotellija.

Vir blizu Robinha je za Soccernet dejal: "Manchester City je naročil Robinhu, naj se v klubu javi 5. avgusta. Igralec nima izbire, čeprav bi rad ostal v Santosu. Obožuje tamkajšnji način življenja, nogomet in plažo. Tega niti slučajno ne želi zamenjati za manchestrski dež!"

Za Robinha obstaja zanimanje tudi od drugod, pravi omenjeni vir: "Dobil je ponudbo iz Turčije, a ta ni zadovoljila Cityja, bila je preskromna. Poleg tega si težko zamislimo, da bi se Robinho preselil v Turčijo. Rad bi ostal v Santosu. Tam je največja zvezda v mestu. Takoj po treningu gre na plažo, enako po tekmi."

"Ob vrnitvi v City bi ga čakala povsem drugačna pesem, teči bi moral vseh 90 minut. Kaj naj zdaj City stori z Robinhem, ko pa so vanj toliko investirali?" se sprašuje Soccernetov vir. Naj spomnimo, da je Brazilec v Santos na posojo odšel januarja, njegov prestop iz Reala k sinjemodrim pa je stal več kot 32 milijonov funtov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.