Šport > Nogomet
13 ogledov

City je Messiju poslal prazen ček

Leo Messi je že nekajkrat zatrdil, da ne bo zapustil Barcelone, a nekateri si mo Žurnal24 main
Z arabskimi milijoni podkrepljeni Manchester City je pred časom že poskušal v svoje vrste zvabiti argentinskega čarodeja Lea Messija. Zdaj poskuša znova. Mu bo uspelo?

Po poročanju španske Marce naj bi angleški prvoligaš Manchester City, ki mu po prevzemu arabske poslovne skupine Abu Dhabi United Group resnično ne primanjkuje denarja, vnovič želel kupiti Barceloninega Lea Messija. Klub, ki že vse od leta 1976 čaka na novo lovoriko, naj bi Messija želel kupiti ne glede na stroške. Argentinski čarodej se sicer trenutno s svojim klubom dogovarja za podaljšanje pogodbe. City pa naj bi to izkoristil, da znova naveže stike z Messijem. Če gre verjeti poročilom s Pirenejskega polotoka, potem naj bi City Messijevemu agentu poslal prazen ček, na katerega naj bi 22-letnik le napisal ceno za svoje storitve.

Kot smo že omenili, se City ne zanima prvič za Messijeve storitve. V zimskem prestopnem roku so modri iz Manchestra Barçi ponujali 150 milijonov evrov za odškodnino, nogometašu pa letno plačo v višini astronomskih 12 milijonov skupne evropske valute. Messi je tisto ponudbo zavrnil. Zelo verjetno bo tudi tokratno, a City se z arabskimi milijoni verjetno ne bo predal in bo poskušal vedno znova in znova. Vprašanje je le, ali mu bo (sploh) kdaj uspelo?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.