Šport > Nogomet
19 ogledov

City potrdil: Tévez že jutri na zelenici

Tevez letališče prihod privratek Manchester policija policist policisti EPA
Iz Manchestra Cityja so sporočili, da bo Cárlos Tévez svoj (neuradni) povratek v sinjemodrem dresu začel na torkovi tekmi rezervnega moštva proti Prestonu. V prvo moštvo naj bi se že naslednji teden vrnil na tekmi Premier League proti Swansea Cityju.

"Obstaja možnost, da bo Cárlos Tévez igral na tej tekmi rezervne ekipe," je potrdil predstavnik za odnose z javnostmi pri Manchestru Cityju. Argentinec Cárlos Tévez bi se po prvih minutah za rezervno ekipo Cityja, ki bo igrala na tekmi ligaškega pokala proti Prestonu, lahko na klop članske ekipe vrnil že na Liberty Stadiumu, kjer bodo sinjemodri gostovali pri Swansea Cityju. Tévezov povratek bo pomenil veliko razbremenitev utrujeni ekipi, ki si je zagotovila napredovanje tudi v Evropski ligi.

Argentinčev povratek je bil napovedan za v sredo na Chorley's Victory Parku, a so pri Cityju spremenili lokacijo tekme, ki bo tako na sporedu na njihovem igrišču za trening. Mediji že špekulirajo, da je sprememba lokacije in termina tekme nastopila zgolj zato, da bi si lahko Tévez opomogel do tekme s Swanseajem, ki bo na sporedu 10. marca. Pri klubu so priznali, da jih skrbi tudi medijski cirkus, ki ga bo s seboj pripeljal povratek Téveza, tekma pa vseeno ne bo zaprta za javnost.

Tévez je po povratku iz izgnanstva v Argentini pred manj kot tednom dni končno postregel s težko pričakovanim opravičilom klubu in trenerju Robertu Manciniju, ki mu je odprl pot k povratku v moštvo, kjer ni igral že od septembrske tekme z Bayernom Münchnom v Ligi prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.