Šport > Nogomet
11 ogledov

City: Premagamo lahko vsakogar

Edin Džeko, Manchester City Reuters
Danes zvečer bo še posebej vroče na Allianz Areni na Bavarskem, kjer bo domači Bayern tudi na evropski sceni poskušal dokazati, da je v letošnji sezoni pripravljen za velike dosežke. Manchester City na drugi strani je odločen, da Nemcem prekriža načrte.

Otočani so na Bavarsko prišli dobro razpoloženi in prepričani v svoj uspeh. Sinje modri v domačem prvenstvu blestijo (pet zmag in neodločen izid ter enako število točk kot vodilni United), nekoliko slabše pa so začeli s tekmovanjem v Ligi prvakov, potem ko so se v prvem kolu na domačem igrišču z Napolijem razšli z neodločenim izidom 1:1.

"Proti Bayernu se bomo trudili zadrževati žogo v svojih nogah, igrali bomo podobno kot proti Napoliju in poskušali priti do pozitivnega rezultata," je pred obračunom na Allianz Areni dejal vezist Manchester Cityja David Silva in dodal: "Verjamemo v svoje delo in si zaupamo med seboj ter bomo tako tudi nadaljevali."

Bayern München v letošnji sezoni igra res odlično. Po porazu v prvem kolu Bundeslige so nogometaši najuspešnejšega nemškega kluba vseh časov nanizali devet zaporednih zmag brez prejetega zadetka. "Vemo, da bo težko," se zahtevnosti naloge zaveda Cityjev James Milner. "Bayern bo igral samozavestno, toda mi lahko premagamo vsakogar. Moramo zgolj zaupati v svoje sposobnosti in priti do dobrega rezultata," je še pripomnil Milner, ki meni, da pomanjkanje izkušenj v Ligi prvakov ne bo vplivalo na njegovo ekipo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.