Šport > Nogomet
13 ogledov

City suspendiral muhastega Teveza

carlos tevez Reuters
Manchester City je za 14 dni suspendiral muhastega Carlosa Tevza, ki na torkovi tekmi Lige prvakov proti Bayernu ni želel vstopiti v igro v drugem polčasu.

Potem ko je argentinski nogometni zvezdnik Carlos Tevez na torkovi tekmi Lige prvakov proti Bayernu iz Münchna (0:2) zavrnil nastop v dresu Manchester Cityja, ga je klubsko vodstvo suspendiralo za dva tedna. Trener Cityja Roberto Mancini je potrdil, da Tevez s klopi za rezerve ni želel vstopiti v igro v drugem polčasu.

Klubsko vodstvo je v sredo zvečer v izjavi za javnost sporočilo, da je "Tevez suspendiran do nadaljnjega. Za zdaj ima maksimalni 14-dnevni suspenz, po notranji preiskavi, zakaj je zavrnil nastop, pa bo znano več." Odzval se je tudi 27-letni argentinski napadalec in poudaril, da je šlo zgolj za nesporazum ter se opravičil navijačem za dogodke v bavarski prestolnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.