Šport > Nogomet
17 ogledov

City za Falcaa ponuja 50 milijonov evrov?

Falcao tiger Atletico Madrid Vicente Calderon Lorelei Dahiana kletka Youtube
Angleški prvoligaš in aktualni zmagovalec premier lige Manchester City naj bi za Radamaela Falcaa pripravljal ponudbo v višini 50 milijonov evrov. Prestop Kolumbijca, ki trenutno igra za Atletico Madrid, naj bi se zgodil po prodaji nekaterih Cityjevih zvezdnikov.

Manchester City si želi v svoje vrste pripeljati 26-letnega Radamela Falcaa, vendar še prej pridejo na vrsto prodaje Carlosa Teveza, Edina Džeka, Emmanuela Adebayorja in Roque Santa Cruza.

City naj bi bil po poročanju časopisa Metro za Kolumbijca pripravljen ponuditi 50 milijonov evrov, a še prej se želijo v klubu dogovoriti za prodajo vsaj štirih nogometašev. Odhod omenjenih igralcev pa ni povezan s pridobivanjem sredstev za Falcaa, temveč gre le za presežek napadalcev v vrstah Roberta Mancinija. Že dolgo je namreč jasno, da klub v lasti šejka Mansourja bin Zayeda Al Nahyana pri svojih investicijah ne skopari, saj jim na finančnem področju ne primanjkuje sredstev.

Pred dnevi je španski AS objavil intervju s Joséjem Luisom Perezom Caminerom, v katerem je športni direktor Atletico Madrida zatrdil, da Falcao ''zagotovo ostaja''. To pa očitno ni vzelo poguma predstavnikom Manchester Cityja, ki upajo, da jim bo Falcaa uspelo pridobiti predvsem po zaslugi debele denarnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.