Šport > Nogomet
947 ogledov

Član PSG-ja v svojo hišo sprejel begunce

Keylor Navas Profimedia
Vratar PSG-ja se je izkazal.

Čuvaj mreže parišekga nogometnega velikana Keylor Navas je v svoji vili v Parizu sprejel 30 ukrajinskih beguncev. Navas in njegova soproga Andrea sta kupila 30 postelj in jih namestila v privatno kinodvorano, ki se nahaja v sklopu domovanja kostariškega vratarja. Andrea je po zapisih v katalonskem Sportu za begunce pripravila tudi oblačila in hrano.

Potem ko je nogometaševa soproga na socialnih omrežjih videla, da se iščejo donacije in obleke za begunce, se je zakonski par odločil priskočiti na pomoč. "Želela sem z vami deliti, da lahko vsi pomagamo tem o otrokom, vsak lahko prispeva na svoj način, z oblačili, hrano, priborom za higieno... Zato delite te informacije, da bi begunci občutili ljubezen v teh težkih časih," je zapisala Andrea.

Njen mož je sicer trenutno odsoten, saj kostarišlka reprezentanca nastopa v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, ki bo konec leta v katarju. Kostarika je v petek z 1:0 premagala Kanado, sledi tekma s Salvadorjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.