Šport > Nogomet
18 ogledov

Coentrão izvedel kruto resnico: "Nisi v ekipi"

Casillas Benzema Coentrao Espanyol Real Madrid Liga BBVA Španija liga prvenstvo Youtube
Nogometaši Reala so se dodobra nasmejali pred začetkom sobotne tekme z Espanyolom. Vsaj malce razvedrila v sicer precej sivi sezoni jim je v življenje prinesel branilec Fábio Coentrão, ki se jim je na začudenje vseh v Barceloni pridružil na klopi. Kaj je pri tem smešnega? Portugalca ni bilo v ekipi za tekmo.

Začudenemu Fábiu Coentrãu je moral odločitev trenerja Joséja Mourinha pred začetkom tekme z Espanyolom izdati kar kapetan Iker Casillas, ki po mesecih gretja klopi seveda že dodobra pozna dinamiko klopi za rezerve.

Coentrão je ob vsesplošnem krohotu, v katerem je poleg Casillasa prednjačil tudi Karim Benzema, zmedeno zapustil klop in se za vsak slučaj pozanimal še pri pomočniku Aitorju Karanki. Ko mu je Bask potrdil, da mora res na tribuno, je Coentrão le odšel pod streho stadiona Cornellà-El Prat.

Dodobra se je poleg Karanke neumnosti rojaka nasmejal tudi Mourinho, a nekdanji član Benfice, očitno še vedno povsem šokiran, ni zavzel prostega sedeža med soigralci na tribuni, temveč tekmo raje spremljal stoje.

Kaj si je o zmedi mislil Cristiano Ronaldo, ki je kasneje zavzel sedež poleg Casillasa, pa je zvezdnik Reala tudi jasno pokazal. Od Coentrãa sošolci v šoli več kot očitno niso "plonkali" ...

Komentarjev 1
  • Merkava4 00:16 14.maj 2013.

    kakšn gnojišče - in od njih se pričakuje športni duh in timsko delo???? Še en bolnik od trenerja...