Šport > Nogomet
14 ogledov

Coentrão za šest let v Real!

Fabio Coentrao Daniel Alves Dani Žurnal24 main
Portugalski nogometni reprezentant Fabio Coentrão bo v kratkem podpisal šestletno pogodbo z nogometnim velikanom Realom Madridom. Vrednost prestopa iz Benfice znaša 30 milijonov evrov.

Coentrão, ofenzivni levi bočni branilec, ki pa lahko igra tudi na drugih položajih, je v torek že prestal zdravniški pregled na kliniki Zarzueli. Real je prestop Coentrãa potrdil v torkovih popoldanskih urah. "Real Madrid in Benfica sta prišla do dogovora o prestopu portugalskega nogometaša Fabia Coentrãa, ki je s klubom podpisal šestletno pogodbo," so sporočili iz madridskega velikana. V današnja, zaključna pogajanja so bili vpleteni predsednik Reala Florentino Perez, predsednik Benfice Luis Filipe Vieira, generalni direktor Reala Jose Angles Sanchez, Coentrãov agent Jorge Mendes in sam 23-letni portugalski reprezentant, ki je v Madrid prispel že včeraj.

Garay ni del dogovora

Čeprav se je pred dnevi govorilo, da bo v prestop vključen tudi nogometaš Reala Ezequiel Garay kot menjava za Coentrãa, pa temu ne bo tako. Za Garaya se bosta ekipi dogovarjali ločeno, galaktiki pa ga bodo Benfici prodali za 10 milijonov evrov, ob tem pa bodo ohranili 50 odstotkov pravic za omenjenega nogometaša, še piše as.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.