Šport > Nogomet
38 ogledov

Cole o angleški zvezi: "Same pi**e!"

Cole Chelsea Stoke City Premier League Anglija liga prvenstvo EPA
Chelseajevega branilca Ashleyja Cola gotovo čaka huda kazen, potem ko je na Twitterju angleško nogometno zvezo označil za "same pi**e". Angleški reprezentant se je na socialnem omrežju odzval na poročilo neodvisne komisije o njegovem pričanju v primeru rasističnih zmerljivk Johna Terryja.

Neodvisna komisija je namreč pod vprašaj postavila kredibilnost Ashleyja Cola, ki se je po obtožbah o rasističnih zmerljivkah v sporu z Antonom Ferdinandom postavil na stran svojega klubskega kapetana Johna Terryja.

"Hahahahaa, bravo #fa lagal sem kajne, #SAMEPI**E," je medtem, ko je njegov trener Roberto Di Matteo v petek govoril na novinarski konferenci pred tekmo z Norwich Cityjem, prek Twitterja sporočil Cole. Komisija je v svoji obrazložitvi kazni Terryju zapisala, da ima "precejšnje dvome" glede dokazov, ki jih je v njegovo obrambo dal Cole, saj naj bi se "razvijali" iz obravnave v obravnavo.

Ria Ferdinanda, brata Antona Ferdinanda, je angleška nogometna zveza (FA) avgusta kaznovala s 56 tisoč evrov kazni, ker je Cola na Twitterju označil za "choc ice" (temnopoltega belca, op. a.), kazen za oster in direkten napad na zvezo pa bi lahko bila še mnogo hujša. Cole je sporni zapis na @TheRealAC3 že umaknil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.