Šport > Nogomet
829 ogledov

Conte prejel pismo z grozljivo vsebino

antonio conte Epa
Italijanski strateg je pod nadzorom policije, okrepljen je tudi varnostni sistem v njegovi hiši.

Trener italijanskega nogometnega prvoligaša Inter Milano, pri katerem kapetanski trak nosi Slovenec Samir Handanović, Antonio Conte je prejel grozilno pismo, ki je vsebovalo tudi naboj, zato je Conte zdaj pod nadzorom policije, poročajo italijanski mediji.

Nekdanji trener Juventusa in Chelseaja ter selektor italijanske reprezentance je podal ovadbo proti neznanim storilcem, med tem pa so varnostne oblasti že zavarovale njegovo domovanje v Milanu in prostore kluba.

Policija je kuverto že poslala na analizo za prstne odtise. Ugiba se, da je storilec želel le vzbuditi pozornost, vendar v takšnih primerih ne gre podcenjevati drugih možnih motivov. 

Conte, ki živi z ženo Elisabetto Muscarello in hčerko Vittorio, je okrepil varnostni sistem v svoji hiši, na pomoč pa so mu priskočili tudi v klubu, kjer so namestil dodatnih 30 nadzornih kamer.

Contejev Inter je po 12. krogih na drugem mestu ligaške lestvice, kjer ima le točko zaostanka za vodilnim Juventusom.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.