Šport > Nogomet
29 ogledov

''Costa me ni ugriznil''

diego costa EPA
V nepričakovanem preobratu je napadalcu Chelseaja na pomoč priskočil nogometaš, ki naj bi bil žrtev njegovega ugriza.

Španski reprezentat Diego Costa je poskrbel za najodmevnejši trenutek četrtfinalnega obračuna pokala FA med Chelseajam in Evertonom, ko je navidezno ugriznil vezista Garetha Barryja

Nogometni strokovnjaki so nemudoma potegnili vzporednice z incidentom, za katerega je na svetovnem prvenstvu leta 2014 poskrbel Luis Suárez, ki je zaradi ugriza italijanskega reprezentanta Giorgija Chiellinija moral počivati kar štiri mesece.

Za olajševalno okoliščino v primeru napadalca Chelseaja pa je poskrbel kar Gareth Barry, ki je prek družabnih omrežjih sporočil, da ga Costa ni ugriznil. ''Vidim da se veliko govori o incidentu med mano in Diegom Costo. Samo v vednost, Diego me ni ugriznil,'' je zapisal Barry.

Nogometaš Evertona je za iskrenost prejel pohvale številnih navijačev.

Njegove izjave je potrdil tudi tiskovni predstavnik Chelseaja. ''Diego se je pogovoril s predstavniki kluba in izrazil obžalovanje za svojo potezo, ki je vodila do rdečega kartona. Diego je bil zelo jasen, da Barryja ni ugriznil,'' so sporočili iz tabora angleškega prvaka.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.