Šport > Nogomet
9 ogledov

Costa notri, Torres in Mata zunaj

Vicente del Bosque Pokal konfederacij Španija Italija polfinale Reuters
Selektor španske nogometne reprezentance Vicente Del Bosque je objavil seznam za tekmo z Italijo.

Nekaj mesecev nas le še loči od pričetka svetovnega prvenstva v nogometu, ki ga gosti Brazilija in sodelujoče reprezentance počasi vstopajo v obdobje priprav na tekmovanje. V prihajajočih mesecih bo zato seciran vsak seznam vpoklicanih nogometašev za prijateljske tekme, še posebej pri ekipah z največ možnostmi za naslov.

Španci kot branilci naslova svetovnih prvakov bodo vsekakor na vsakem koraku pod drobnogledom. Prva priložnost za prve informacije pa prihaja kmalu, na prijateljski tekmi z Italijo. še pred samo tekmo pa je veliko prahu dvignil seznam selektorja Vicenta Del Bosqueja. Na tem manjkajo napadalci Fernando Llorente, Fernando Torres, David Villa in vezist Juan Mata, vključen pa je naturalizirani Brazilec Diego Costa.

"Ta seznam je pripravljen zgolj in samo za tekmo proti Italiji in nas ne zavezuje k ničemur. Še skoraj tri mesece klubskih tekmovanj je pred nami in vsi vemo, da se v tem času lahko zgodi marsikaj," je na novinarski konferenci zatrdil Del Bosque, ki ga ob kopici odličnih nogometašev ne čaka nič kaj lahka naloga ob izboru 23 tistih, ki bodo potovali v Brazilijo.

Seznam španskih reprezentantov za prijateljsko tekmo z Italijo:

Vratarji: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Napoli), Victor Valdes (Barcelona)

Branilci: Juanfran (Atletico Madrid), Raul Albiol (Napoli), Sergio Ramos (Real Madrid), Javi Martinez (Bayern Munich), Jordi Alba (Barcelona), Cesar Azpilicueta (Chelsea)

Vezisti: Xavi (Barcelona), Sergio Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Koke (Atletico Madrid), Andres Iniesta (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), Cesc Fabregas (Barcelona), Thiago Alcantara (Bayern Munich), David Silva (Manchester City)

Napadalci: Alvaro Negredo (Manchester City), Jesus Navas (Manchester City), Pedro (Barcelona), Diego Costa (Atletico Madrid)

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.