Šport > Nogomet
21 ogledov

Costa obožuje Turanov kebab

diego costa arda turan EPA
Napadalec Chelseaja je v pogovoru s turškim dnevnikom povedal, da bi z veseljem ponovno igral ob Ardi Turanu.

Nekdanji nogometaš Atlético Madrida bi svojega bivšega soigralca sprejel z odprtimi rokami, če bi se turški reprezentant odločil za prihod na Stamford Bridge.

''Bilo bi fantastično. Arda vedno olajša delo na zelenici. Arda, Filipe in jaz zelo dobro funkcioniramo. In Arda je zares dobra oseba. Večkrat nas je povabil na večerjo; rad imam njegov kebab. Celotna ekipa se je zbrala pri njem na večerji,'' je spomine obujal Costa.

Španski reprezentant brazilskih korenin meni, da primerjava med Joséjem Mourinhom in Diegom Simeonejem ni na mestu. ''Mourinho je v celoti predan svojemu delu. Obožuje svojo službo, v katero se popolnoma poglobi. Ekipa trenutno počiva, a prepričan sem, da on ne. Vseskozi načrtuje, kako izboljšati ekipo. Mourinho nogometašem olajša delo. Simeone je relativno mlad trener, ki vedno stremi k temu, da bi bil najboljši. Vedno pomaga svojim igralcem in uživa v svojem delu. Oba sta zelo uspešna,'' je diplomatsko pristavil Costa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.