Šport > Nogomet
16 ogledov

Costa obžaluje incident z Mourinhom

jose mourinho diego costa EPA
Brazilski napadalec je prvič spregovoril o incidentu, ko je svojo 'markirko' jezno zalučal proti trenerju Chelseaja Joséju Mourinhu.

Diego Costa obžaluje incident, ki se je zgodil na nedavni premierligaški tekmi s Tottenhamom. Brazilec se je pred tem znašel na udaru portugalskega stratega zaradi njegove predstave na tekmi Lige prvakov z Maccabijem in posledično izpadel iz začetne enajsterice za obračun z londonskim rivalom. 

Mourinho ga je med tekmo poslal na ogrevanje, vendar nogometaš ni dobil priložnosti na zelenici, zato je jezno odvrgel svojo 'markirko'.

Costa se je neljubega dogodka dotaknil po zmagi nad Portom (2:0), s katero si je Chelsea priigral uvrstitev v osmino finala Lige prvakov.

''Moram se izboljšati. Začetek sezone ni bil najboljši, kar zadeva igro in gole. Vem, da moram igrati bolje, če želim s Španijo nastopiti na Euru 2016,'' je priznal napadalec.

''Incident z dresom je stvar preteklosti. Naredil sem napako, a moj odnos z Mourinhom je izjemen. Zelo dobro se razumeva. To so stvari, ki jih je treba imeti pod nadzorom, a šlo je za impulzivno dejanje,'' je dodal 27-letnik.

Costa je v letošnji sezoni dosegel vsega štiri gole na 19 obračunih, s svojo predstavo na tekmi s Portom pa je pridobil nekaj točk v očeh trenerja. ''Lahko bi dosegel dva ali tri gole. Pomanjkanje samozavesti? Očitno. A njegov odnos je bil zelo dober, gibanje pa občutno boljše,'' je napadalca pohvalil Mourinho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.