Šport > Nogomet
11 ogledov

Coutinhu pol leta ječe

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Soigralec slovenskega nogometnega reprezentanta Aleksandra Radosavljevića pri nizozemskem Adu den Haagu, vratar Gino Coutinho, je zabredel v težave in čaka ga 240 ur javnih del.

Gino Coutinho, vratar nizozemskega prvoligaša Den Haaga, bo zaradi številnih kaznivih dejanj, med katerimi je tudi gojenje marihuane, odsedel polletno zaporno kazen, ob tem pa ga čaka še 240 ur javnih del, je na spletni strani zapisal njegov klub.

Coutinho, sicer soigralec slovenskega reprezentanta Aleksandra Radosavljevića pri omenjenem nizozemskem klubu, je bil na sodišču spoznan za krivega tudi ponarejanja dokumentov, prevare in pranja denarja.

Nizozemska policija je že leta 2009 našla in uničila polje marihuane, lastnik pa je bil prav 28-letni vratar. Med kršitelji je tudi vratarjev oče, ki je krivdo priznal, sodišče pa mu je dosodilo dve leti zaporne kazni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.