Šport > Nogomet
20 ogledov

CR: Barca igra bolje od Reala

Žurnal24 main
Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo meni, da igra Barcelona boljši nogomet od Reala in da si Lionel Messi zasluži priznanje za najboljšega nogometaša leta v Evropi.
"Barcelona igra boljši nogomet kot Real. Toda zakaj?" se je v intervjuju za športno revijo France Football spraševal Cristiano Ronaldo, ki je takoj zatem kar sam ponudil odgovor. "Zato, ker so skupaj že nekaj sezon in ne dva meseca kot mi v Realu. Barca je trenutno pred nami, toda v našem primeru je pomembno, kdo bo na vrhu ob koncu sezone," zatrjuje Ronaldo.

Portugalec je spregovoril tudi na temo dobitnika Zlate žoge, ki ga bodo razglasili 1. decembra. Ronaldo je največ možnosti za Zlato žogo, ki jo francoska revija France Football podeljuje najboljšemu nogometašu leta v Evropi in jo je sam prejel preteklo sezono, pripisal nogometašu Barcelone Argentincu Lionelu Messiju. "Je moj favorit. Osvojil je Ligo prvakov in špansko prvenstvo. Zasluži si to," dodaja Portugalec, ki okreva po poškodbi in za svoj klub ne igra. CR je še enkrat spregovoril o prestopu iz Anglije v Španijo in dejal, da je bil lačen novih zmag in naslovov: "Vem, da lahko spet osvojim Ligo prvakov, prvenstvo in pokal. Prepričan sem, da sem za uresničitev ciljev izbral pravi klub. Kariero začenjam na novo. Počutim se kot otrok."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.