Šport > Nogomet
11 ogledov

CR navdušil Becksa

Cristiano Ronaldo Žurnal24 main
Cristiano Ronaldo je že na začetku priprav dokazal, da bo tudi v prihajajoči sezoni strah in trepet nasprotnih vratarjev. Z izjemnim zadetkom na prijateljskem srečanju proti Los Angeles Galaxy je navdušil tudi Davida Beckhama.

Nogometaši madridskega Reala so trenutno na turneji po Združenih državah Amerike. V nedeljo so galaktiki odigrali tudi prvo prijateljsko tekmo. Po robu so se jim postavili David Beckham in njegovi soigralci pri Los Angeles Galaxy, ki so jih realovci ugnali s 4:1. Tretji zadetek je le osem minut po prihodu v igro zabil Cristiano Ronaldo in pri tem osmešil celotno obrambo Los Angelesa, nato pa žogo za hrbet Josha Saundersa spravil pri prvi vratnici. Evrogol. "Neverjetno," je po koncu tekme dejal Beckham in nato še malce popihal na dušo Portugalcu. "Lahko naredi, kar želi. Je tak tip igralca. Ima izjemen talent. Že med tednom sem dejal, da zelo veliko trenira. Igralec ne postane tako dober brez trdega dela. Izjemen je."

Čeprav se srečanje ni razpletlo po željah Beckhama in soigralcev, je Anglež prepričan, da je prijateljski obračun dosegel svoj namen. "Na igrišču je bilo veliko mladih igralcev in igralcev, ki še nikoli niso igrali proti Realu. In veste, kaj – iz te tekme so lahko veliko odnesli, saj so igrali proti enim od najboljših nogometašev na svetu in proti eni od najboljših ekip na svetu na izjemnem stadionu in pred velikim številom gledalcev. Za njih je bila to zelo dobra izkušnja," je še dejal David Beckham, ki se je pred dnevi razveselil rojstva hčerke Harper Seven.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.