Šport > Nogomet
16 ogledov

CR7 nikoli ne bo na nivoju Messija

el clasico ronaldo messi 2011 barcelona real EPA
Diego Armando Maradona se s Pelejem že več let prepira, kdo je bil boljši nogometaš. Podobno tekmo imata v današanjih časih tudi Cristiano Ronaldo in Lionel Messi. Za "malega zelenga" ni vprašanja, kdo je boljši.

Cristiano Ronaldo in Lionel Messi sta tudi v minuli sezoni navduševala ljubitelje okroglega usnja širom sveta. Eni imajo raje zvezdnika Real Madrida, drugi zvezdnika Barcelone. Na koncu pa se bo le eden od dveh izjemnih nogometašev veselil prestižne Fifine nagrade za najboljšega nogmoetaša leta Ballon d'Or. Če vprašate legendarnega Diega Armanda Maradono, potem ni dvoma, da bi morala nagrade v roke njegovega rojaka.

"Cristiano Ronaldo nikoli ne bo na nivoju Messija. Lionel ne potrebuje Ronaldovega silovitega udarca, saj lahko s preigravanjem pride do gola z žogo v nogah. Ko je Ronaldo osvojil Ballon d'Or, je sporočil: 'nikoli več drugo mesto.' Sedaj pa je srebro največ, kar lahko doseže," je v svojem slogu dejal Maradona, ki se primerjave med njim in veliko mlajšim Messijem ne želi spuščati: "Čeprav nisem ljubitelj primerjav, toda primerjava mene in Messija je prevelika stvar. Oba sva levičarja, Argentinca in briljantna nogometaša."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.