Šport > Nogomet
13 ogledov

CR7 po porazu prepeval pozno v noč

cristiano ronaldo real atletico Reuters
Nogometaši Real Madrida so se nekaj ur po porazu proti Atlético Madridu udeležili rojstnodnevne zabave Cristiana Ronalda.

Real Madrid je na prvenstveni tekmi 22. kola španske Primere División doživel boleč poraz proti Atlético Madridu (0:4), s čimer se je Barceloni ponudila priložnost, da se z zmago v Bilbau približa le na točko zaostanka.

Ronaldo, ki je 5. februarja dopolnil okroglih 30 let, ni dopustil, da bi mu poraz proti mestnemu tekmecu uničil rojstnodnevno praznovanje, ki se ga je udeležilo 150 ljudi, vključno s celotno Realovo ekipo.

Rajanje je med navijači, ki so galaktike zmerjali že ob odhodu z igrišča, poželo val kritik, bolj prizanesljiv pa je bil trener Carlo Ancelotti, ki je svojim varovancem namenil prosto nedeljo.

Realovci in drugi povabljenci so se po poročanju španski medijev zabavali pozno v noč, manjkal pa ni niti pevski nastop najboljšega nogometaša na svetu.

Več o zabavi in dogajanju po tekmi si preberite na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.