Šport > Nogomet
19 ogledov

CR7: "Zavidajo nam"

Ronaldo EPA
Zvezdnik madridskega Reala Cristiano Ronaldo je prepričan, da igra v najboljšem klubu na svetu, ter da so vsi ostali zgolj ljubosumni. Ima prav? Navijači Barcelone bi zagotovo imeli za povedati marsikaj.

Barcelona v zadnjih treh sezonah vlada španski Primeri Division. Goreči rivali iz španske prestolnice jim nikakor ne morejo do živega. Nazadnje so Katalonci Realu boleč poraz zadali v španskem superpokalu, a Cristiano Ronaldo vseeno meni, da igra v najboljšem klubu na svetu. "Real je najboljši klub na svetu in vsi ostali nam zavidajo," je dejal najboljši strelec španskega prvenstva pretekle sezone. Galaktiki so letošnje špansko prvenstvo začeli z navdušujočo zmago na vselej težkem gostovanju pri Realu iz Zaragoze. Ekipa Joseja Mourinha je na krilih Ronaldovega hat-tricka slavila s kar 6:0. CR7 je prepričan, da je to le začetek uspešnega leta za ekipo iz Santiago Bernabeua: "Verjamem, da je pred nami odlična sezona."

Čeprav je Portugalec z mislimi že povsem osredotočen na novo sezono, pa ga še kako boli lanski poraz Reala proti Barci v polfinalu Lige prvakov, v katerem so svojo vlogo z nekaj čudnimi odločitvami v škodo Reala odigrali tudi sodniki. "Karkoli se je zgodilo lansko sezono, se je zgodilo. Nepravično smo izpadli iz tekmovanja in s tem moramo živeti," je dejal Ronaldo, ki je odlično strelsko formo potrdil tudi v reprezentančnem dresu, ko se je ob zmagi Portugalske proti Cipru v okviru kvalifikacij za Euro 2012 dvakrat vpisal med strelce.

Komentarjev 1
  • Avatar roksa
    roksa 09:45 04.september 2011.

    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahha.................ŠUPAK!!!!!!!