Šport > Nogomet
10 ogledov

"Cristiana bi bolj spoštovali, če bi se posvetil igri"

Ronaldo Ramalho Ramos San Jose Athletic Bilbao Real Madrid Liga BBVA Španija lig EPA
Cristiana Ronalda so kljub dvema izvrstnima zadetkoma izžvižgali na nedeljski tekmi v Bilbau, kjer je Real Madrid zanesljivo slavil na ligaški tekmi (3:0). Ronalda je ob živce spravilo nekaj ostrih startov nogometašev Athletica, njegovo obnašanje pa je po tekmi precej odkritosrčno pokomentiral tudi branilec domačih Mikel San José.

"To menim jaz in to meni večina v nogometu. Če bi se bolj posvetil igranju nogometa, ne drugim rečem, potem še vedno ne bi bil najboljši igralec, ampak bi ga bolj spoštovali," je po zgodovinski zadnji tekmi med Athleticom Bilbaom in Realom Madridom na starem stadionu San Mamés dejal branilec domačega moštva Mikel San José.

Tekmo je z izjemnim prostim strelom že po manj kot 70 sekundah fantastično odprl Cristiano Ronaldo, ki je bil spet ključni mož belega baleta, a z nekaj pretiranimi protestiranji in nervoznimi reakcijami proti sebi uspel obrniti večino gledalcev na legendarnem objektu.

Portugalec je pred odhodom z igrišča zadel še enkrat, tokrat z glavo po podaji Xabija Alonsa, ob menjavi pa so ga gledalci glasno izžvižgali. Ronaldo se je ob odhajanju z igrišča za nameček še popraskal po ušesu, češ da ne sliši dobro  ...

Komentarjev 1
  • Merkava4 21:08 15.april 2013.

    In komentator: Zakaj hudiča ni doživel stoječih ovacij??? Blesavo vprašanje blesavih - zato ker se ne piše in obnaša kot Messi, Xavi, pa še kdo....