Šport > Nogomet
18 ogledov

Cristiano bo navijal za Joséja

Primera predzadnje kolo Real Athletic Cristiano Ronaldo Žurnal24 main
Na stran milanskega Interja se je pred začetkom nocojšnjega dvoboja titanov na madridskem Santiagu Bernabéuu postavil tudi Portugalec Cristiano Ronaldo. "Želim si, da Mouriho nocoj zmaga," pravi.
Mourinhu hočem le zaželeti srečo za finale Lige prvakov. Je Portugalec, tako kot jaz, in zato si želim, da bi nocoj zmagal.
Cristiano Ronaldo

Portugalska reprezentanca se skupaj s prvim zvezdnikom Cristianom Ronaldom mudi na pripravah v Covilhi, kjer selektor Carlos Queiroz "kuha" čudež, s katerim bi Portugalci na svetovnem prvenstvu prišli iz izjemno težke skupine z Brazilijo, Slonokoščeno obalo in Severno Korejo. Ronaldo je z enim očesom kljub vsemu pri nocojšnjem finalu Lige prvakov, v kateri bo pesti stiskal za milanski Inter in trenerja Joséja Mourinha:

"Trenutno me zanima le svetovno prvenstvo, ki ga želim s Portugalsko dobro odigrati. Ne zanima me, kaj se dogaja s prihodi igralcev (v Real Madrid, op. p.), niti s trenerjem. (Mourinhu) hočem le zaželeti srečo za finale Lige prvakov. Je Portugalec, tako kot jaz, in zato si želim, da bi nocoj zmagal," je o morebitnem novem trenerju Reala povedal Ronaldo.

Ob mnogih vprašanjih je "CR9" tudi ocenil letošnjo sezono Reala, ki jo je kraljevi klub končal brez ene same lovorike: "Ekipa, kot je Real Madrid, mora vedno misliti na zmago in najmanj eno trofejo vsako leto. Zato je normalno, ker smo frustrirani, saj nismo izpolnili tega cilja, še posebej pa zato, ker se je naslov (prvaka) odločil v zadnjem kolu. Ostal nam je grenak priokus," je povedal portugalski virtuoz. Ta priokus pa bi kaj lahko vsaj delno izprala nocojšnja zmaga Nerazzurrov. Razlog? Mourinho bo po vsej verjetnosti novi trener Reala v naslednji sezoni, v poti do finala pa je izločil v Madridu osovraženo Barcelono. Kraljeva prestolnica ga je vzela za svojega, naslov Interja pa bi proslavljala, kot svojega lastnega. Če ga že ne morejo osvojiti sami ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.