Šport > Nogomet
18 ogledov

Cristiano: "Motivira nas, da smo pred Barço!"

Cristiano Ronaldo Portugalska Bosna in Hercegovina dodatne kvalifikacije za Euro EPA
Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo je s kapetanskim trakom okrog roke uspešno popeljal svojo reprezentanco skozi čeri dodatnih kvalifikacij. Ob povratku k Real Madridu je sodeloval na sponzorski novinarski konferenci, ki je bila sicer namenjena predstavitvi njegovih novih športnih copatov in oblačil. "Biti pred največjim rivalom je vedno pomembno. Motivira nas," je dejal Ronaldo.

"V tem trenutku razmišljamo samo o Valencii, saj bo to zelo komplicirana tekma, zelo težka. Želimo odigrati dobro in potem bomo videli. Hodimo po svoji poti in Barça po svoji. Še veliko časa je do tekme Madrid–Barça. Ne razmišljam o revanši, biti pred največjim rivalom pa je vedno pomembno. Motivira nas," je španskim medijem, ki že pogledujejo proti 10. decembru in obračunu večnih rivalov Real Madrida in Barcelone, povedal Cristiano Ronaldo.

Kapetan Portugalske sicer ni želel primerjati moči belega baleta glede na lansko sezono, je pa priznal, da Real igra lepše za oko: "(Navijačem, op. a.) je všeč, ko nas gledajo, igramo dobro in za nas je to najbolj pomembno. Čutimo pozitivno povezanost z občinstvom, igramo dobro in ljudje so zadovoljni, to pa se občuti na igrišču. Mogoče je to najboljši Real, odkar sem tukaj. Najpomembnejši je vseeno zaključek sezone, ne dober začetek in slab konec. Tako nam ne bo uspelo nič. Če bomo nadaljevali tako, kot do sedaj, bomo gotovo kaj osvojili."

O decembrskem žrebu za Euro 2012, kjer bo Portugalska čakala v tretjem bobnu, je Cristiano povedal, da bi se Španiji najraje izognil. "Ne želim je (Španije, op. a.). Vse ekipe, ki bodo tam, so dobre ekipe, ampak s Španijo bi raje igral kasneje v tekmovanju."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.