Šport > Nogomet
15 ogledov

Cristiano na vprašanje o sreči: "Hmmm ..."

Ronaldo Di Stefano novinarka sreča nagrada podelitev Youtube
Pol leta po znameniti izjavi, da se pri Real Madridu počuti malce nesrečno, je Cristiano Ronaldo na podelitvi nagrad športnega dnevnika MARCA s strani španske novinarke dobil neugodno vprašanje o svojem trenutnem duševnem stanju, na katerega ni odgovoril.

"Lahko danes rečeš, da si srečen igralec?" je Cristiana Ronalda, ki je ob boku Realove legende Alfreda Di Stéfana v rokah držal nagrado za najboljšega igralca leta, vprašala novinarka Olga Viza. Ronaldo ji je odgovoril zgolj z nasmeškom.

Tudi ponovljeno vprašanje novinarke iz portugalskega zvezdnika ni izvleklo odgovora, predsednik Florentino Pérez, ki si na vse kriplje trudi "osrečiti" svojega zvezdnika, pa je vse supaj spremljal iz prve vrste. Ronaldo je molk prekinil le ob analizi sezone:

"Do konca je še veliko. Smo v finalu pokala. Storili smo pomemben korak v Ligi prvakov. V prvenstvu bo težko, toda borili se bomo do konca. V globalnem smislu mi gredo stvari dobro od rok, ampak kar si želim je, da Madrid doseže cilje in osvoji pomemben naslov."

Občuduje ga tudi "don Alfredo"

Ronaldo je po podelitivi odletel v domovino, kjer se je na zboru v Óbidosu priključil reprezentanci Portugalske. Občudovanje do morda največje Realove zvezde vseh časov je izrazil tudi mitski Di Stéfano.

"Občudujem Cristiana, ker je velik nogometaš in igra za ekipo. Zelo sem zadovoljen da ga imamo, kot so zadovoljni tudi navijači Madrida," je dejal častni predsednik kluba. Ronaldo je dejal, da mu je "v čast" sprejeti nagrado iz rok "don Alfreda".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.