Šport > Nogomet
22 ogledov

Cristiano priznal: "Storil sem veliko napak"

Cristiano Ronaldo Madrid spodnjice spodnje hlače EPA
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo je v pogovoru za revijo Short List, ki se ukvarja z modo, priznal, da je v preteklosti storil veliko napak. V domovini znova ostal brez naslova športnik leta.

Zvezdnik madridskega Reala Cristiano Ronaldo je z "napakami" meril na svoje začetke, ko je bil kot član Sportinga daleč od modne ikone, v katero se je prelevil v času igranja za Manchester United in zdaj Real Madrid.

"Ko vidim svoje fotografije s 16 ali 17 leti, si mislim: 'Kaj pa sem hotel takrat s svojo pričesko in barvo las?' V času igranja pri Manchester Unitedu sem imel pričesko podobno špagetom s pobarvanimi konicami," se je šaljivo spominjal Portugalec.

Pepeju so bile spodnjice takoj všeč

Nedavno je v Madridu predstavil svojo kolekcijo spodnjega perila, potem ko je že pred leti poziral tudi za Emporio Armani. Zaradi njegovih fotografij v spodnjicah so si ga privoščili tudi številni soigralci, je priznal v smehu.

"Nekateri so mi dejali, da sem videti dobro. (Gareth) Bale je komentiral, on je fantastičen tip. Fábio Coentrão mi je zatrdil, da so mu bile všeč. Pepe pa si jih je takoj oblekel in mi dejal: 'Moraš mi jih poslati še več!'" je razkril Ronaldo.

Brez naslova športnik leta

Tudi izjemne predstave v dresu madridskega kluba pa Portugalcu niso pomagale, da bi v izboru za najboljšega športnika svoje države premagal svetovnega kolesarskega prvaka Ruija Costo, ki je še drugič zapored najboljši športnik obmorske dežele.

Če je bila lani njegova zmaga veliko presenečenje, pa letos ni, saj je za njim najboljša sezona v karieri, poleg naslova svetovnega prvaka, prvega za Portugalsko je osvojil v Firencah, je dobil tudi dirko po Švici in dve etapi Toura.

"To nagrado je težje osvojiti, kot pa kolesariti v Alpah," je ob tem dejal Costa, ki je v glasovanju premagal nogometnega supervezdnika Ronalda, tretje mesto pa je zasedel kanuist Fernando Pimento.

Cristiano Ronaldo Emporio Armani spodnjice spodnje hlače boksarice | Avtor: EPA EPA
Ronaldo Portugalska reprezentanca trening | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.