Šport > Nogomet
60 ogledov

To je Ronaldo prišepnil Blancu

cristiano ronaldo laurent blanc Profimedias
Cristiano Ronaldo je po koncu tekme Lige prvakov pristopil do Laurenta Blanca in mu nekaj zašepetal na uho. Njegove besede naj bi razvozlal Le Parisien.

Francoski časnik trdi, da naj bi dešifriral monolog Cristiana Ronalda, ki je po tekmi med Real Madridom in Paris Saint-Germainom namenil nekaj besed z gostujočim trenerjem Laurentom Blancom.

Strategu francoskega prvaka so njegove besede očitno ugajale, saj ga je nagradil s prijateljskim trepljanjem po hrbtu. Govorice o tem, da naj bi se Ronaldo nekoč preselil v Pariz, so že nekaj časa v polnem teku.

Čeprav napadalec vztraja, da je zadovoljen v Madridu in da ga v selitev ne bo prepričala visoka denarna ponudba, pa je v nedavnem intervjuju namignil, da bi nekoč lahko zapustil španskega velikana.

Le Parisien poroča, da njegovo namero potrjuje tudi izjava po koncu tekme. ''Tvoja ekipa igra zelo dobro. Z veseljem bi delal s tabo,'' naj bi dejal Ronaldo.

In govorice se nadaljujejo...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.