Šport > Nogomet
17 ogledov

Cristianova pričeska prikazuje "bojevnikov mir"

Ronaldo lasje pričeska frizura Portugalska Rusija trening kvalifikacije SP 2014 EPA
Madridska frizerja Cristiana Ronalda, brata José in Miguel Siero Leal, sta za športni dnevnik Marca razkrila pomen nove pričeske, ki jo je Portugalec predstavil na tekmi proti Barceloni. Če se želite ostriči kot Ronaldo, pri svojem lokalnem frizerju zahtevajte "simbol miru in umirjenosti, ki ju bojevnik občuti po bitki".

"Ronaldo nama je rekel, kot že nekajkrat, da si želi nekaj drugačnega. Sploh ni zahteven. Za vsako pričesko se skriva tudi osebnost. In on potrebuje močno podobo. Pristaja mu," sta za madridski športni dnevnik Marca razlagala brata José in Miguel Siero Leal, dežurna frizerja Realovega zvezdnika Cristiana Ronalda.

Ronaldo je na zadnji ligaški tekmi proti Barceloni zabil dva gola, svoje pa je očitno dodala tudi nova pričeska, ki sta mu jo pred obračunom z večnimi rivali predlagala frizerja. Na levi strani glave sta mu nad ušesom "zabrila" navidez nepomembno črto, ki pa je v resnici precej globok bojevniški simbol. Vsaj tako pravita Madridčana.

"Je zelo ambiciozen in ima izjemno osebnost. Je zmagovalec. Misli le nase. Želeli smo upodobiti to, kar je čutil ob tistem času, in kar se je nato pokazalo med tekmo. Njegovi lasje so zelo valoviti, zato moraš z njimi ravnati previdno. Ve, da televizijske kamere spremljajo vsak njegov gib, zato je rad videti brezhibno," nadaljujeta frizerja.

"Dobro ga poznava in dobila sva idejo, da bi mu 'zabrila' simbol miru in umirjenosti, ki ju bojevnik občuti po bitki. Strinjal se je." Če ima tako domišljijo tudi vaš lokalni frizer, pa je že drugo vprašanje. Svojo novo pričesko je v sredo na Twitterju objavil tudi Mesut Özil. Nove pričeske torej v modi pri Realu.

Özil Oezil Nemčija hotel hotelska soba pričeska mobitel | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.