Šport > Nogomet
2326 ogledov

Čudežnega dečka 'zvilo' ob grozljivem prizoru

haaland Reševalni pas/Twitter
Čudežni deček Borussie iz Dortmunada Erling Haaland je bil vidno pretresen ob poškodbi klubskega soigralca.

Borussia Dortmund je v polfinalu nemškega pokala nadigrala drugoligaša Holstein Kiel (5:0). Dvakrat se je me strelce vpisal Giovanni Reyna, po enkrat pa Marco Reus, Thorgan Hazard in Jude Bellingham.

Za lovoriko se bodo črno-rumeni pomerili z Leipzigom.

Kljub uvrstitvi v finale je bilo razpoloženje v ekipi precej klavrno, saj se je v 74. minuti srečanja hudo poškodoval rezervist Mateu Morey, ki mu je obrnilo koleno. Prizor je bil tako grozljiv, da je moral Erling Haaland, ki okreva po lažji poškodbi, odvrniti pogled.

"Tole ni izgledalo dobro," je po tekmi dejal strelec zadetka Reus. "Počakati bomo morali na rezultate preiskave," je dodal.

Njegov soigralec Emre Can je pristavil: "Seveda smo veseli uvrstitve v finale, a poškodba Mateua je izgledala res grozno. Stali mu bomo ob strani, ne glede na to, kako dolgo bo odsoten. Vse nas je prizadelo."

Mateu je v igro vstopil v 62. minuti, ko je Borussia že vodila s petimi zadetki, tekma pa se je zanj končala po samo 12 minutah. Iz kluba so sporočili, da je glede njegove rehabilitacije za zdaj še nemogoče karkoli napovedovati. 

Morey se je kasneje oglasil na spletu. "Razočaran sem, ker ne bom mogel igrati v finalu, bom pa zagotovo najbolj goreč navijač na tribuni. Žal bom moral na operacijo, nato pa bom naredil vse, da se vrnem še močnejši. Pot do okrevanja se prične zdaj," je sporočil z domačega kavča. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.