Šport > Nogomet
4 ogledov

Curbishley odšel iz West Hama

Prva letošnja trenerska žrtev na otoku: Alan Curbishley. Žurnal24 main
Trener West Hama Alan Curbishley je postal prvi trener v letošnji sezoni premier league, ki je predčasno zapustil svoje delovno mesto. Ime novega trenerja še ni znano.
 
 

Alanu v prihodnje želimo vse najboljše.

Vodstvo West Hama

 
Angleški nogometni prvoligaš West Ham je ostal brez trenerja, saj ga je zapustil Alan Curbishley. Slednji je odšel zaradi sporov z igralci in predvsem zaradi tega, ker je vodstvo kluba prodalo Antona Ferdinanda in Georgea McCartneyja, za nakupe novih igralcev pa mu ni odobrilo sredstev. Curbishley je tako postal prvi trener v letošnji sezoni Premier League, ki je predčasno zapustil svoje delovno mesto.

"Prestopa Antona Ferdinanda in Georgea McCartneyja ter slovo Freddieja Ljungberga so bile prave poteze za klub. Odločitve so dobre za dolgoročno prihodnost kluba. S Ferdinandom se nam ni uspelo dogovoriti o podaljšanju pogodbe, medtem ko je McCartney sam podal prošnjo za odhod iz kluba, v prihodnosti Alanu želimo vse najboljše, " so pojasnili v klubu. Na vprašanje, kdo bo njegov naslednik na klopi West Hama, pa so odgovorili: "Seznam za njegovega naslednika smo že sestavili. V kratkem pa bomo tudi sporočili, za koga se bomo odločili." Nekateri otoški mediji namigujejo, da naj bi mesto trenerja prevzel hrvaški selektor Slaven Bilić. Bilića v West Hamu dobro poznajo, saj je tam preživel eno sezono, v kateri je odlično igral in dosegel tudi dva gola. Navedbe pa potrjuje tudi angleška stavnica Sky Bet, na kateri ima prav Bilić najmanjši koeficient za prevzem West Hama. Sledijo mu Harry Redknapp, trener Portsmutha, Sam Allardyce in legendarni Alan Shearer.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.