Šport > Nogomet
7 ogledov

Daleč od prestolnice

Vlado Badzim Žurnal24 main
Po porazu Interblocka proti Kopru in odstopu trenerja Interblocka Dragana Skočića so se spet pojavile govorice, da bi Badžim postal novi trener Interblocka.
 
 

Če bo kaj, potem bo, v nobenem primeru pa ne morem kar tako zbežati iz Kopra.

Vlado Badžim

 
Že pred sezono so se pojavljale govorice, da naj bi trener Kopra Vlado Badžim prevzel mesto trenerja Interblocka. Po ponedeljkovi zmagi Kopra nad Interblockom in torkovem odstopu Interblockovega trenerja Dragana Skočića so se te govorice spet okrepile. Kljub temu pa Badžim o tem ne ve nič: "Blizu sem bil v ponedeljek na tekmi (proti Interblocku v Ljubljani, op. p.). Ko sem bil tam, smo se pogovarjali. Šalim se! Sem na bolniški, pravkar sem prišel pogledat svoje fante, saj okrevam po trebušni gripi. Imel sem tudi izklopljen telefon in se nisem pogovarjal z nikomer."

 

Preberite še ...

Ločitev v Interblocku

Je pa dobro znano, da bi Badžima lahko premamila bogata ponudba predsednika Interblocka Joca Pečečnika. Badžim na to odgovarja: "Ne debatiram o teh stvareh. Zdaj se pogovarjam le o tem, da smo ta teden naredili korak naprej in zmagali ter da se je treba osredotočiti na težko gostovanje v Ajdovščini. Zanimanje zame so sicer pokazale Domžale in še nekateri drugi, ampak zdaj je, kar je. Ne mislim se zaletavati. Če bo kaj, potem bo, v nobenem primeru pa ne morem kar tako zbežati iz Kopra." Zanimalo pa nas je tudi, kakšno mnenje si je Badžim ustvaril o svojem kolegu Skočiću: "Med trenerji nimam nasprotnikov. Bilo je nekaj slabših stvari z njegove strani, morda se je slabo izrazil ali pa ni najbolje razumel. Drugače nič takšnega, vedno sem pozdravil. Vsak ima svoj slog vedenja in komuniciranja. On je imel pač takega, pa naj je bil dober ali slab."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.