Šport > Nogomet
8 ogledov

Dalglish pohvalil lastnike L'poola

Kenny Dalglish ostaja na Anfieldu. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Legendarni trener Liverpoola Kenny Dalglish je zadovoljen s potekom priprav na novo sezono in z lastniki. "Lastniki kluba vedo, kaj počnejo in so nam v veliko podporo."

Za Kennyjem Dalglishom in igralci je uvodni teden priprav. Liverpool se zdaj odpravlja na predsezonsko turnejo na Kitajsko, v sklopu katere bo odigral tudi nekaj prijateljskih srečanj. "Lastniki kluba vedo, kaj počnejo in so nam v veliko podporo. Omogočijo nam vse, kar lahko. Denar moramo porabiti pametno," je Dalglish pohvalil delo lastnikov kluba. Čeprav je legenda kluba iz Anfielda zelo zadovoljna s trenutnim igralskim kadrom, pa ne izključuje morebitnih novih okrepitev: "Vseh igralcev, ki jih želimo, ne bomo pripeljali. Toda tudi ostali klubi ne bodo dobili vseh igralcev, za katere se zanimajo. Nekaj poslov smo že naredili, s tem pa bomo nadaljevali."

Pred odhodom v deželo riža se je Dalglish dotaknil še zdravstvenega stanja svojih igralcev in to predvsem tistih, ki so zaradi poškodb izpustili zaključek prejšnje sezone. "Carroll, Agger in Kelly so povsem okrevali. Ta teden so trenirali normalno in pozdravili vse poškodbe. Dobro smo delali in se že veselimo odhoda na Kitajsko," je še povedal Kanny Dalglish.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.