Šport > Nogomet
34 ogledov

Dalglish znorel nad svojimi: "Kdo mislijo, da so?!"

Dalglish Liverpool Stoke Anfield Premier League EPA
Magija mesijanskega prihoda Kennyja Dalglisha k Liverpoolu več kot očitno popušča. Oziroma je sploh ni več, potem ko so rdeči z novo obupno predstavo v soboto položili orožje še pred Boltonom (1:3). Dalglish je po tekmi norel nad lastnimi igralci: "Če bodo igrali tako, potem ne bodo dolgo pri nas!" je med drugim dejal Škot.

V pogovoru za ESPN po tekmi proti Bolton Wanderers je Liverpoolov trener Kenny Dalglish v mikrofon zlil vse frustracije zadnjih nekaj mesecev. Redsi so se pod njegovo taktirko najprej ekspresno izboljšali, a je mesijanski povratek Liverpoolove legende na klop ljubljenega kluba kmalu izgubil svoj čar in zagon. Pred povratno tekmo polfinala ligaškega pokala proti Manchestru Cityju, po vsej verjetnosti tekmo sezone, je Dalglish videl katastrofalno predstavo svojih varovancev, po tekmi pa se ni držal nazaj.

“Če ima kdo željo po tem, da ostane pri tem klubu še nekaj časa, potem tu ne bo več dolgo, če bo igrali tako," je osupljivi napad začel Dalglish. "Pričakujemo veliko več, kot to. Če mislijo, da lahko prižigajo in ugašajo, ne bodo prižigali in ugašali pri tem klubu. Ta klub ni bil nikoli aroganten, nikoli nespoštljiv. Kdo pa mislijo da so, da lahko pridejo k Boltonu in mislijo, da se jim sploh ni treba prikazati za tri točke? Pri tem nogometnem klubu ni nikogar, ki ne bi imel spoštovanja do drugih ljudi. Če je bil to problem, če so mislili, da ta tekma ni bila tako pomembna, kot naslednja, potem v redu, ampak ne bodo več tukaj."

Legendarni Škot je bil po poročilih z Otoka še veliko bolj oster v slačilnici. Liverpool je tri gole Boltona dobil prvič po letu 1950, letos slabi Wanderers pa so doma zmagali šele na drugi tekmi od zadnjih enajstih in se povzpeli z mest, ki po koncu sezone vodijo v Championship.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.