Šport > Nogomet
266 ogledov

De Gea užalil premierja

david de gea EPA
Vratar Manchester Uniteda ne prenese predsednika španske vlade, kar je jasno pokazal med obiskom najvišjega španskega funkcionarja na zadnjem treningu reprezentance.

Španski premier Pedro Sanchez je na zadnjem treningu nagovoril varovance Julena Lopeteguia. Po koncu svojega govora je bil deležen aplavza, a ne s strani vseh nogometašev. David de Gea je vse skupaj opazoval z jeznim izrazom na licu in rokami v žepu.

Med obema akterjema obstaja zgodovina. De Gea je s svojo potezo prikazal nespoštovanje do španskega premijera, kateri je bil pred dvema letoma zelo oster in obtožujoč do vratarja, ki se je takrat prebijal skozi obtožbe o posiltvu.

"Ni mi všeč, da vidim De Geo na golu državne reprezentance", je pred dvema letoma izjavil Sanchez, potem ko je neimenovana prostitutka optožila De Geo in še dva njegova kolega, da naj bi leta 2012 posilili njo in še eno njeno prijateljico.

Kmalu se je izkazalo, da je bi bila njena izjava neresnična, tako da zvezdniku Rdečih vragov ni bilo potrebno pred sodnika, prav tako pa je bil opran madež z njegovega imena. A De Gea si je dobro zapomnil besede španskega premiera.

Na treningu mu je sicer stisnil roko, ko je ta pozdravil vsakega igralca posebej, saj se temu enostavno ni mogel izogniti, a naj bi po poročanju španskih medijev imel očiten izraz sovraštva na svojem obrazu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.