Šport > Nogomet
18 ogledov

De Gea zahteva odhod Casillasa

david de gea EPA
Španski vratar David de Gea naj bi pred podpisom pogodbe z madridskim Realom zahteval, da Iker Casillas zapusti Santiago Bernabéu, poročajo angleški mediji.

Angleški tabloid The Sun v današnji izdaji poroča, da naj bi se David de Gea pred prestopom iz Manchester Uniteda v Real Madrid na vsak način želel znebiti Ikerja Casillasa, saj hoče zagotovilo, da se v ekipi Rafaela Beníteza ne bo znašel v vlogi druge violine.

Casillas je klubska legenda, ki uživa poseben status na Santiago Bernabéu, zato se De Gea boji, da se mu bo pripetila podobna usoda kot Diegu Lopezu. Po poročanju angleškega tabloida je Casillas nekdanjemu vratarju Seville, ki je užival zaupanje takratnega trenerja Joséja Mourinha, življenje spremenil v pekel. Lopez se je ob koncu sezone 2013/2014 preselil v Milano, Iker pa je spet prevzel vlogo prvega vratarja.

Casillas in španski strateg, ki je nasledil Carla Ancelottija, naj bi se že dogovorila, da bo vratar v poletnem prestopnem roku zapustil Madrid, vendar ni jasno, kje naj bi nadaljeval kariero. Zanj naj bi se zanimali Arsenal, Tottenham in Crystal Palace. Če Real ne bo prodal Casillasa, bo De Gea ostal v Manchestru, trdi The Sun.

Španska reprezentanta naj ne bi bila v najboljših odnosih, kar potrjuje tudi prihod na nedavni trening, kjer drug drugemu nista namenila nobene pozornosti.

Komentarjev 1
  • bojovi 23:19 19.junij 2015.

    Haaaaahahahah The Sun, bolj poscanega cajtnga pa še ne :D . Še Ciciban je bolj zanesljiv kot The Sun, ki piše samo da razdira.