Šport > Nogomet
12 ogledov

De Laurentiis bo pozimi še zapravljal

Rafa Benitez na treningu Napolija Reuters
Predsednik italijanskega Napolija Aurelio De Laurentiis je napovedal, da bo klub januarja okrepil s še nekaterimi igralci.

Kljub številnim okrepitvam Napolija, ki so se klubu pridružile med poletnim prestopnim rokom, se De Laurentiis še ni zadovoljil. Po porazu z Juventusom je napovedal, da bo ekipo dodatno okrepil med zimskim prestopnim rokom, za kar je pripravljen zapraviti 50 milijonov evrov.

Čeprav seznam želja ni bil javno predstavljen, se že ugiba, kdo bi se Neapeljčanom lahko pridružil v naslednjih mesecih. Med omenjenimi so Micah Richards iz Manchester Cityja, Martin Škrtel iz Liverpoola, Nemanja Matić iz Benfice in Javier Mascherano, ki igra za špansko Barcelono.

Trener Rafa Benítez se tako lahko veseli dodatnih moči, čeprav je letos klub po prodaji Edisona Cavanija pripeljal že Raúla Albiola, Joséja Marío Callejóna, Pepeja Reina, Driesa Martinsa in Gonzala Higuaína. Napoli sicer trenutno zaseda tretje mesto v italijanskem državnem prvenstvu, zaostaja le za Romo in Juventusom.

 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.