Šport > Nogomet
21 ogledov

Deco iz Chelseaja v Fluminense

Deco je naturalizirani portugalski reprezentant. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Fluminense, trenutno vodilni klub brazilskega nogometnega prvenstva, je v soboto oznanil, da je nekdanji nogometaš Chelseaja Deco, podpisal pogodbo za prihodnji dve sezoni.

Španski nogometaš Mikel Arteta je podpisal novo petletno pogodbo z angleškim Evertonom. Osemindvajsetletni zvezni igralec za moštvo iz Liverpoola nastopa že od leta 2005, pred tem pa je igral za francoski PSG, škotski Glasgow Rangers in španski Real Sociedad.

Podpredsednik brazilskega kluba, Alcides Antunes, je v pogovoru za spletno stran omenjenega kluba potrdil, da je portugalski reprezentant brazilskih korenin po dolgotrajnih pogajanjih z angleškim klubom podpisal dveletno pogodbo.

Deco se bo v Fluminenseju pridružil Julianu Bellettiju, s katerim je že igral pri aktualnih španskih prvakih, FC Barceloni. Deca uradna predstavitev čaka prihodnji ponedeljek.

 

V 14 let dolgi športni karieri je 33-letni vezist odigral 594 tekem in zabil 108 golov.

 

Fluminense s 26 točkami sicer trenutno vodi na lestvici ''Brasileraa''. Točko za njim je Corinthians, za katerega sicer igra nekdanji brazilski reprezentant Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.