Šport > Nogomet
19 ogledov

Dedića bi Leicester in Bolton

V nasprotju z reprezentanco Zlatko Dedić pri Bochumu ni našel sreče. (Foto: Saša Žurnal24 main
Najbolj prodajani evropski časnik Bild je poročal, da se za našega reprezentanta Zlatka Dedića, sicer napadalca nemškega drugoligaša Bochuma, zanimata angleška kluba Bolton in Leicester.
Bochum je jesenski del sezone končal na osmem mestu, Zlatko Dedić pa si ni izboril mesta v udarni enajsterici. Le na sedmih tekmah je namreč začel v prvi postavi, šestkrat pa je v igro vstopil v nadaljevanju. Dosegel je dva zadetka.

Bolton je član elitne Premier lige, Leicester pa je pod vodstvom nekdanjega angleškega selektorja Svena-Görana Erikssona izjemno ambiciozen v drugi ligi.

Tudi prodaja mogoča
"Za te pogovore je še nekoliko prezgodaj," je za Žurnal24 povedal Dedić, ki pa nikakor ni ovrgel možnosti, da bi v januarskem prestopnem roku zamenjal klubske barve. "Finančne razmere v klubu so nekoliko težavne. Lahko se zgodi vse, tudi moja prodaja. V tem trenutku pa glede svojega morebitnega odhoda ne morem povedati še nič," je dejal koprski napadalec, ki se je z družino vrnil v Slovenijo, kjer bo preživel praznike.

Izkušen za 26 let
Zdi se, da bi glede na njegov bojeviti slog igre Dediću ustrezalo igranje na angleških zelenicah. "Za 26 let imam že kar nekaj izkušenj. Igral sem že v nekaj različnih ligah in povsod sem se dobro znašel. Ampak ponavljam: za zdaj je še prezgodaj za komentarje," je vztrajal naš legionar, ki v tej sezoni ne more biti zadovoljen z minutažo v drugi nemški ligi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.