Šport > Nogomet
19 ogledov

Del Piero Krasića primerja z Nedvedom

Alessandro Del Piero le z izbranimi besedami govori o Milošu Krasiću. (Foto: Reu Žurnal24 main
Legenda italijanskega nogometa in predvsem Juventusa, Alessandro Del Piero, je na račun soigralca Miloša Krasića izrekel kar nekaj pohval in ga primerjal z odličnim Pavlom Nedvedom.

Miloš Krasić je že v majici ruskega CSKA navduševal ljubitelje najpomembnejše postranske stvari na svetu. Po prihodu k Juventusu pa je svojo igro vzdignil še na višjo raven. Seveda odlične igre Srba niso ostale nespregledane. "Miloš Krasić me spominja na Pavla Nedveda. Odličen je. Takega nogometaša nismo imeli že dolgo časa. V igri ena na ena lahko naredi vse, njegove podaje so odlične. Zadovoljen sem, ker smo dobili tako okrepitev,“ se glasijo pohvale Alessandra Del Piera na račun Srba Miloša Krasića, ki je pred kratkim postal oče. Žena mu je povila hčerko.

O koncu kariere še ne razmišlja
Čeprav Del Piero šteje za nogometaša spoštljivih 35. let, o koncu kariere še ne razmišlja. V vlogi profesionalnega nogometaša se vidi še vsaj pet let. Legenda stare dame iz Torina si namreč želi, da bi nogomet igral do 40. leta starosti. "Če bo vse šlo tako kot treba, želim postaviti nove standarde. Uprava kluba je odlična,“ je še dejal Del Piero, ki ga v četrtek z Juventusom čaka obračun s slovenskim Palermom v 4. kolu Serie A. Juve je v prvih treh kolih sicer vpisal po eno zmago, poraz in remi. Slast zmage so okusili v tretjem kolu, ko so do vrha napolnili mrežo našega Samirja Handanovića pri Udineseju (4:0). Čeprav Krasić ni zabil zadetka, je bil eden od najboljših igralcev obračuna, kar le še potrjuje, da ima Del Piero še kako prav, ko ga primerja s Pavlom Nedvedom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.