Šport > Nogomet
11 ogledov

Demba Ba pogleduje proti Italiji

demba ba chelsea manchester united pokal fa EPA
Senegalski nogometaš Demba Ba bo poleti najverjetneje zapustil angleškega prvoligaša Chelsea.

Skromna minutaža in dejstvo, da v prvi postavi angleškega nogometnega kluba Chelsea Demba Ba ni nastopil že vse od decembra, sta poglavitna razloga, da se Senegalec spogleduje s prestopom. Nekdanji nogometaš West Hama in Newcastle Uniteda je potrdil, da se je njegov zastopnik že začel pogovarjati z zainteresiranimi klubi.

"Moj agent je govoril s klubom glede odhoda in se tudi začel pogovarjati z drugimi klubi glede pogodbe za prihodnjo sezono. Upam, da bomo našli najboljšo rešitev. Rad bi ostal v Angliji, a všeč so mi tudi nekatera druga prvenstva. Rad bi se preizkusil v Italiji, kjer se pogovarjamo z nekaterimi klubi, a zaenkrat ni še nič konkretnega," je dejal Ba, ki sta ga iz ekipe izrinila Samuel Eto'o in Fernando Torres.

Čeprav je že jasno, da se Senegalec poleti seli s Stamford Bridgea, pa je odločen, da z ekipo pred koncem doseže maksimalen uspeh. To bi prav gotovo bila zmaga v elitni Ligi prvakov, kjer se Chelsea v četrtfinalu bori proti Paris Saint-Germainu. "To bi bila najboljša popotnica ob odhodu. Če bi osvojili vsaj Ligo prvakov, bi bilo to izjemno," je zaključil Ba.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.