Šport > Nogomet
24 ogledov

Demba Ba razkril skrivnost: "Sirup!"

Demba Ba proslavlja po enemu izmed golov Stoke Cityju. Reuters
Napadalec Newcastla Demba Ba je brez dvoma eno izmed odkritij sezone Premier League. Senegalec je zabil že 15 golov, drugi strelec lige pa je razkril svojo manjšo obsesijo: jagodni sirup! "To je že skoraj kot odvisnost," je povedal za Sky Sports. Luis Suárez se je medtem prvič opravičil za svoje rasistične besede, a ne Patriceu Evraju.

"Moja skrivnost? Jagodni sirup. Kar tako. Pijem ga vsak dan. Vedno, ko pijem vodo, dam vanjo sirup. Kot kaže, mi pomaga. To počnem že deset let. To je nekaj, brez česar ne morem živeti, je že skoraj kot zasvojenost. Prisežem. Vsakič, ko me obišče družina, je prva stvar, ki jim jo naročim, naj mi prinesejo sirup. To je moja skrivnost," je pred kamerami Sky Sports povedal Demba Ba, prav gotovo eden igralcev sezone v Premier League, kjer še naprej navdušuje v majici Newcastla Uniteda. Soigralec slovenskega reprezentanta Harisa Vučkića s 15 zadetki zaostaja le za prvim strelcem lige Robinom van Persiejem (Arsenal/17), srake pa ga bodo na svojo veliko žalost izgubile za prihajajoči afriški pokal narodov, kjer bo Senegal zastopal od 21. januarja dalje.

Suárezovo opravičilo vsem, le Evraju ne

Urugvajski napadalec Luis Suárez je v torek izpustil prvo od osmih tekem, ki mu jih je po rasističnem žaljenju branilca Manchestra Uniteda Patricea Evraja za kazen namenila Angleška nogometna zveza (FA). Suárez se je na sodbo ostro odzval, v četrtek pa se je javno prvič opravičil za izrečeno vsem, le Evraju ne.

"Komisiji sem priznal, da sem rekel neko špansko besedo enkrat in samo enkrat," novo izjavo Suáreza povzemajo angleški mediji. "Članom komisije sem povedal, da te besede ne bom več uporabljal na igriščih v Angliji. Nikoli, res nikoli nisem uporabil te besede v žaljivem smislu, in če je koga užalila, potem se želim opravičiti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.