Šport > Nogomet
59 ogledov

Denar bo naslednji teden

Mirnes Šišić, ki še ni dobil niti dinarja, si je stanovanje plačeval iz lastnega Žurnal24 main
Po šokantnih poročilih o veliki finančni krizi Crvene zvezde in še bolj šokantnih izjavah Mirnesa Šišića se očitno vihar umirja. Šišić je za zurnal24.si potrdil obljube o poravnanju dolgov.
 
 

Odkar sem prišel na Marakano, nisem prejel niti dinarja.

Mirnes Šišić

 
Slovenski nogometni reprezentant Mirnes Šišić , ki si kruh služi v beograjski Crveni zvezdi , naj bi v četrtek ostal brez strehe nad glavo. "Odkar sem prišel na Marakano, nisem prejel niti dinarja. Ne zahtevam denarja, ki mi pripada po pogodbi, a tudi za stanarino se ne morem obrniti na nikogar. Predsednika kluba Dobrivoja Tanasijevića sem videl le po televiziji," je ogorčeno dejal Šišić: "V ekipi nas je nekaj, ki smo imeli nekdaj dobre ali celo odlične pogodbe v tujini. Skoraj na dnevni ravni soigralcem posojamo po tisoč dinarjev, da si lahko kupijo nekaj hrane in spijejo kavo! Ko sem se odločil za prihod v Beograd, nisem niti slutil, v kako slabem stanju je Crvena zvezda."

Mirnes Šišić ima rdeče-beli dres tako rad, da je zanj pripravljen marsikaj potrpeti. © NK Crvena zvezda

 
Po teh težkih besedah smo v petek popoldne večkrat poskusili priklicati slovenskega reprezentanta, zvečer pa nam je končno uspelo. "Se lahko slišimo kasneje, zdaj hitim na sestanek," je dejal Mirnes. Seveda. Njegovo beograjsko številko smo zavrteli čez eno uro, na drugi strani se je oglasil izmučen glas: "Zelo sem utrujen, takoj se bom odpravil spat," je povedal Zvezdin vezist. Kako hudo je stanje? "Dobili smo se s predsednikom, ki nam je zagotovil, da se bo finančno stanje izboljšalo in da bomo do srede dobili denar za stanovanje in denar, ki nam ga dolgujejo za februar. Ostalo naj bi dobili v maju. Predsednik je dal besedo, če ne bo šlo, bo dal iz svojega žepa."

Je torej res, da vam Zvezda od januarskega prihoda ni na račun nakazala popolnoma nič? "Niti evra." Kako ste bili z njenim finančnim stanjem seznanjeni pred prihodom iz Grčije? "Vedel sem, da ni rožnato, ampak Crvena zvezda je velik klub, ki ima tudi mednarodni ugled. Kljub težki situaciji je lahko dobra odskočna deska za naprej. Po sestanku gledam pozitivno tudi na finančnos stanje in upam, da smo nekatere stvari rešili." Torej selitev nazaj v Velenje ne pride v poštev ... "Ne, ni šans."  Kako pa na vse skupaj gledajo drugi igralci? "Zelo težko je. Nam, ki lahko damo iz svojega žepa, je malo ležje. Nekateri drugi igralci pa denarja nimajo. Resnično upam, da se bo stanje uredilo"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.