Šport > Nogomet
2 ogledov

Derbi milijonarjev

pececnik3_bot_spo_101207 Žurnal24 main
Če bo Mirko Tuš postal prvi mož nogometnega kluba Celje, bo predstavljal pravo konkurenco Jocu Pečečniku na čelu NK Interblock. Se obeta bogataški ples na slovenskih zelenicah?
 

Preberite še

Celje rešuje Mirko Tuš

Prihod Mirka Tuša ne čelo NK Celje bi v slovensko ligo prinesel pravi milijonarski dvoboj z Jocom Pečečnikom . S tem bi boj milijonarjev za najboljše igralce in rekordne ponudbe postal slovenska realnost. Prihaja torej derbi Tuš : Pečečnik. Pečečnik je pred dvema letoma prišel na čelo obskurnega ljubljanskega prvoligaša Factorja . Klubu je spremenil ime in vanj začel vabiti največja slovenska nogometna imena. Kljub temu pa Interblock še naprej velja za moštvo brez duše in navijačev. Pečečnikova vreča brez dna pa ostaja na razpolago. Podjetnik iz Šmarce je sicer na lestvici najbogatejših Slovencev revije Manager s 133 milijoni evrov letos zasedel šesto mesto.

Domžale so na vrhu te lestvice, v prvenstvu bodo na prvem mestu prezimili v Mariboru. © Sportnet

 
Tuš pa je na Managerjevi lestvici z 240 milijoni nesporni zmagovalec. Njegov prihod bi slovenski ligi dal novo dimenzijo. Za razliko od Pečečnika bi prevzel enega od najbolj prepoznavnih klubov pri nas z za to okolje sanjsko infrastrukturo. Poleg tega ima Celje na klopi najboljšega slovenskega trenerja Slavišo Stojanovića , ki je ekipo proti pričakovanjem pripeljal do drugega mesta po prvem delu prvenstva. Lov na Maribor bi bil s Tuševimi milijoni realnost.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.