Šport > Nogomet
30 ogledov

Deset milijonov za Kloppa?

Sean O Driscoll, Gary McAllister, Brendan Rodgers Profimedias
Po informacijah nemškega portala Bild bo nemški trener Jürgen Klopp opoldne podpisal triletno pogodbo z angleškim klubom Liverpool, a le če se bo razumel s začasnima trenerjema.

Nemški trener Jürgen Klopp naj bi po informacijah nemškega portala Bild še danes podpisal triletno pogodbo z angleškim klubom Liverpool. Jutri ob enajstih ga želi ekipa že predstaviti javnosti kot novega trenerja "Redsev“. Šušlja se o letni plači v višini deset milijonov evrov.

A funkcijo bo lahko Klopp nastopil le, če se bo razumel z dvema moškima Liverpoola: začasnima glavnima trenerjema Seanom O'Driscollom in Garyjem McAllisterjem. Oba sta bil tudi že pomočnika trenerja Brendana Rodgersa, ki ga je Liverpool odpustil med preteklim vikendom.

A tudi Klopp želi v Liverpool vzeti svoja pomočnika: trenerja pomočnika Željka Buvaca in analitika Petra Krawietza. Buvac, ki ga imenujejo tudi „možgani“ in Klopp od leta 1992 povezuje tesno prijateljstvo.

Če se bodo moški torej lahko zmenili in porazdelili vloge, bo Klopp že jutri predstavljen javnosti kot novi trener, v nasprotnem primeru pa bodo sledila še večdnevna pogajanja.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.