Šport > Nogomet
21 ogledov

Di Matteo in Newton še vedno tavata v temi

Di Matteo Cobham Chelsea Bayern Liga prvakov novinarska trening EPA
Glavni trener Chelseaja Roberto Di Matteo in njegov pomočnik Eddie Newton še vedno ne vesta, kakšna bo njuna prihodnost pri angleškem nogometnem velikanu. Pogodba jima poteče konec junija, Newton pa zatrjuje, da na Stamford Bridgu prevladuje vsesplošna nejasnost o prihodnost kluba.

Roberto Di Matteo je potem, ko je vajeti prevzel iz rok Andreja Villas-Boasa, klub pripeljal na sam vrh evropskega nogometa in le nekaj mesecev po prevzemu s Chelseajem osvojil Ligo prvakovEddie Newton se je klubu pridružil kot njegov pomočnik in skupaj sta z modrimi osvojila vrh Evrope. Kljub vsem uspehom pa njuna prihodnost za zdaj ostaja uganka. Roman Abramovič naj bi bil sicer pripravljen Di Matteu ponuditi zgolj enoletno pogodbo.

''Kar smo dosegli je fantastično. Toda kar se tiče prihodnosti, vse je trenutno v zraku,'' je za Sunday Mail povedal Newton. ''Situacija je takšna, da imamo pogodbo do konca sezone. Morda naju bo čakala služba. Povsem mogoče je, da naju ne bo. V bistvu ne veva. Nič še ni odločeno,'' je povedal Anglež in dodal, da v klubu še vedno odmevajo nedavni uspehi. ''Nihče nam ne pove ničesar. Želimo si le, kar je najboljše za Chelsea. Toda sanja se nam ne, kaj v klubu menijo, da naj bi to bilo,'' je zaključil Newton.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.